EMILIE NOER BOBEK
777
page-template-default,page,page-id-777,mmm mega_main_menu-2-1-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Hun er 21 år og studerer visuel kommunikation i København. Spørger du hende, hvad hendes stil er, så er den eksperimenterende, afprøvende og frem for alt, ikke i nogen bestemt kasse. Og hvorfor også det, når nu man er ung og ny designer?

Eksperimenterende, reflekterende og masser af farver

Designet fra Emilie Noer Bobeks hånd er dog i kategorien grafisk design og illustrationer, hvor farver og gerne mange af dem, går igen. Men hvem ved, måske finder du en afvigelse. Vi følger spændt med i, hvor Emilie Noer Bobek ender. Her kan I lære hende bedre at kende.

Hvornår fik du interessen for grafisk design?

Jeg har altid haft interesse for at udtrykke mig visuelt. Det har både været derhjemme og i skolen. Det har altid været i min interesse. Jeg har altid været glad for at være kreativ, men har været i tvivl om, hvilket medie, jeg skulle vælge. Jeg gik på Kunsthøjskolen i Holbæk og på højskolen fandt jeg ud af, at jeg skulle gå den grafiske og illustrative vej.

Hvordan vil du karakterisere din stil?

Jeg har ikke rigtig lagt mig fast på nogen stil endnu. Jeg kan godt lide at eksperimentere med de forskellige muligheder, der er. Min stil varierer meget fra collager til illustrationer og med mange farver. Jeg er ret farveglad og farver kan udtrykke mange forskellige følelser, men en egentlig stil har jeg ikke lige nu. Jeg har svært ved at binde mig til en bestemt stil, fordi jeg også gerne vil være åben i forhold til at udvikle mig. I virkeligheden kan man udvikle sig selv hele tiden uden at lægge sig på en stil.

Hvorfor er det lige det grafiske design og illustrationer, du har kastet dig over?

Jeg kan godt lide at være i processen og kunne arbejde videre med designet. Jeg er som person ret detaljeorienteret og reflekterende. Jeg tror, at illustrationer og grafisk design, giver mig lov til den her fordybelse, som jeg godt kan lide.

Hvilke drømme eller forhåbninger har du med dit design?

Jeg tror ikke, at jeg kommer til at ændre nogle mennesker. Men design og kunst er jo en slags sprog, som jeg gerne vil blive bedre til at tale. Måske kan mit design vække nogle følelser eller tanker hos folk. Men det er jo også meget op til øjnene, der ser.