CAROLINE VANG
881
page-template-default,page,page-id-881,mmm mega_main_menu-2-1-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Caroline Vang er 22 år gammel, blogger på adressen www.carolinevang.dk og er en af Paper Matters dygtige designere. Til dagligt studerer hun visuel kommunikation. Hun lytter til Active Child, når hun tegner, og drømmer om at prøve livet af på en tegnestue i udlandet. Lær Caroline bedre at kende her.

Hvornår fik du interessen for grafisk design?

Det er lidt en kombination. Jeg har haft en blog i snart seks år, som jeg startede lidt naivt op. Det gjorde jeg, fordi jeg har interesse i at udtrykke mig visuelt. Og så har det bare udviklet sig til også at tælle grafisk design. Jeg laver både collager og illustrationer. Nogle gange sidder jeg også bare i illustrator og forvandler former. Jeg er sådan lidt over det hele. Måske finder jeg en niche en dag

Hvad/hvem inspirerer dig?

Rigtig mange ting. Gadebilledet, relationer tæt på mig og musik. Jeg bruger meget musik når jeg skal lave en opgave. Genren er ovre i det alternative og elektronisk. For eksempel når jeg tegner er det meget Active Child, som er eksperimenterende elektronisk. Det bringer mig på en eller anden måde ind i en anden verden. Jeg bliver mere bevidst om, hvad jeg laver og jeg kommer i en helt særlig stemning.

Hvad er det for en type grafisk design, du vil levere til Paper Matters?

Jeg håber, at jeg vil byde ind med både illustrationer og grafisk design. Det vil både være design, som er eksperimenterende, men også noget, der er meget enkelt i udtrykket. Og også med et skandinavisk udtryk. Men jeg vil helst ikke sætte mig selv i bås.

Hvad har du af fremtidsdrømme?

I og med at jeg ikke har fundet min vej helt endnu, så er det blandet. Tegnestuer i udlandet. Udveksling på et tidspunkt – det kulturelle i det og se forskellen der. Mange bliver selvstændige og starter tegnestuer, grafikbureauer, marketing-vejen og som illustratorer. Det handler om at skabe identiteter.

Hvorfor er du med i Paper Matters?

Jeg synes det var en fed mulighed. Der er ikke rigtig noget sted, hvor man kan aflevere det, man har lavet og det er jo fedt at se sine ting ude i verden. Og så er det fedt, at det heller ikke er et kommercielt koncept.