BAGVED
39
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-39,mmm mega_main_menu-2-1-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Her hos Paper Matters vil vi meget gerne udbrede nye, kreative og unge designere samt kunstnere. Derfor ser I kun design og kunst fra personer, der typisk ikke er set meget til før.

 

Vores holdning er, at alle skal have råd til kunst i større eller mindre grad. Som ung og ny kunstner eller designer er det svært at udkomme med sine prints. Det er en skam, synes vi. Derfor vil vi gerne hjælpe med at vise og distribuere den kunst, der ofte bare forbliver inden for kunstnerens fire vægge. I vores øjne skal kunst ikke masseproduceres. Vi vil gerne holde det unikt og ægte med fokus på plakater som et håndværk. Kald os bare for naive, men tjek lige de flotte plakater ud først.

Så kald os bare et bureau, et kulturprojekt eller noget tredje. Vi arbejder benhårdt for at skabe den mest unikke og kreative platform for både vores designere og vores kunder. Der skal være plads til fornyelse og nye spændende inputs, så vi hele tiden kan forbedre og udvide vores horisonter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os og smide os en e-mail om alt – lige fra spørgsmål om et køb, ris og ros eller et eventuelt samarbejde. Vi står klar til at hjælpe og gøre vores netværk meget større og mere spændende.

Designere

Designerne er vores omdrejningspunkt og de er med til bestemme det meste. Vi tror på, at de ved bedst og derfor tror vi på fællesskabet. Hos Paper Matters vil vi altid gerne høre fra up-coming designere eller kunstnere inden for grafisk design, illustration eller fotokunst.

Webshop & Markeder

Paper Matters har en god og sikker webshop, hvor designerne og kunstnernes designs sælges som plakater. Når du køber en plakat her, så støtter du designerne i deres arbejde. Desuden er vi til stede på så mange markeder som muligt, så kom og køb eller bare sving forbi og sig hej.

Samarbejde

Hos Paper Matters vil vi ikke kun være en webshop, vi vil gerne samarbejde. Det skaber en win-win situation for os og for jer, og det skaber de sjoveste og hyggeligste events og oplevelser. Kontakt os endelig, hvis I har brug for værker til caféer, events eller lignende.

Så hvem er holdet bag Paper Matters?
CECILIE SKOVDAL STEPHANSEN

Cecilie har gået på KBH Film & Fotoskole og studerer i øjeblikket på Københavns Universitet. Hun har en stor passion for kunst og især fotokunst. Cecilie har altid fingeren på pulsen og er derfor den primære kontakt til designere og kunstnere.

Cecilie@papermatters.dk

JANNI ANDERSEN

Janni har en BA i medievidenskab og en kandidat i Dansk og Kommunikation. Hun arbejder med PR og Kommunikation, mens hun forsøger at få alle de gode historier ud om design og designerne.

Janni@papermatters.dk

IDA SASS ANDERSEN

Ida har gået på Den Skandinaviske designhøjskole, har en BA i medievidenskab, et grafisk skarpt øje og sørger for, at vores hjemmeside spiller. Lige i øjeblikket er hun i gang med at blive klog på økonomi og strategisk kommunikation.

Ida@papermatters.dk

Paper Matters

Ørnevej 9, 2. th.

2400 København NV

Papermatters@papermatters.dk